2. toukokuuta 2011

Vappu is over

Vappu vietetty myös Lappeenrannan suunnalla. Myös tekkareiden maksat saavat nyt siis heidän kahden viikon vapun vieton jälkeen levätä, ainakin noin periaatteessa ;) Oma varsinainen vapun viettoni sujui melko rauhallisissa meiningeissä. Muutaman iloliemen voimin mentiin ja silti ilta oli täynnä hassuja sattumia. Haalarini ei saanut ehostusta 3 päivän käytön aikana muuten kuin palaneella reiällä. Grillailu poikien kanssa on hieman vaarallista, mutta onneksi ei pahemmin käynyt ;D Vappuaattona tosissaan itse "otin rauhallisesti", koska menojalkani vipatti asteen liikaa perjantaina. Muutenkaan ei vappuni mennyt lainkaan suunnitelmien mukaan vaan vietin koko viikonloppujuhlinnat poikaystävän kanssa vaikka tarkoitus oli olla omien kaverieni kanssa enemmän.


Kuitenkin koko viikonloppu oli mielestäni onnistunut ja näin edes muutaman tunnin kavereita (surkeaa, tiedän). Kuitenkin muutamassa tunnissa rämäpää poikaystäväni sai leikkipainissa huulensa auki joten ehkä se riitti sille illalle ;) Lauantain rauhallisesti ottaminen oli aivan hyvä idea loppujen lopuksi, koska tänä aamuna oli jo aivan riittävän vaikea nousta vaikka sunnuntai ei mennytkään nukkuessa. Käytettiin sunnuntai tehokkaasti siivoamiseen ja pyykkäämiseen. Ehkä se olin suurimmin osin minä kuka touhusi, mutta nätisti tuo poikakin osallistui.


Sunnuntaina oli mukava viettää vappupäivää kaupungilla käppäillessä, vappuparaateja katsellessa. Yo-lakin laitoin vasta sunnuntaina päähäni, koska arvasin ettei vappuseurani kanssa sitä saisi pidettyä päässä puhtaana. Muutenkaan en oikein tykkää ideasta, että yo-lakki pyörii jossain "ryyppybileissä". Skumppabileet kyllä passais kuvaan ;) Oma vappusuunnitelmani oli mennä fiiliksen mukaan ympäri kaupunkia, joten en uskaltanut todellakaan kantaa valkoista hattua mukanani.
Oma lakkini on eilisen perusteella minulle nykyisin liian iso, koska lakkiaisten aikoihin minulla oli vielä clipsipidennykset jotka toivat lisäpaksuutta tukkaani. Tuuli meinasin viedä lätsäni monta kertaa ja kerran jo onnistuin törmäämään koivun oksaan lennättäen lätsän hiekkaan... Reissussa rähjääntyy, onneksi ei tämän enempää.

Toivottavasti muillakin oli mukava vappu! :)
Minä jatkan päivien viettelyä koulutöiden parissa. Kova on stressi ja se näkyy silmäpusseissa(kin).

Ei kommentteja: