18. toukokuuta 2011

Glow poika saunassa glow

Today's the day!
Otan oikeuden sanoa: KESÄLOMA!!!! Otan oikeuden juhlia hetken: VAPAATA!!!!

Huomenna on parietätentti, mutta olen varmaan hieman kieroutunut kun en osaa siitä stressata. Parini soitti äsken "Ei oteta stressiä tänään mut yritetään vähän kattella aihetta huomiseks". Raporttejakin olisi tehtävälistassa kesämuuton lisäksi. Edessä olisi siis kesämuutto vanhempien nurkkiin, mutta tällä likalla ei ole tietoakaan muuttopuuhista. Kämppä on levällää asutun näköisenä eikä viime viikonlopun laukkua ole purettu. Miksi purkaa kun pitäs olla pakkaas samaa aikaan? Päälle vaan lisää roinaa ja laukku autoon ;)

Mun pakkausrumba ei ehkä ole kaikkein mielenkiintoisin postausaihe, mutta oli mulla ideakin. Saanen esitellä kaksi biisiä joiden soitto ei lakkaa ikinä (todistetusti). Toinen soinut vuoden, toinen 2 viikkoa (mutta siinä ajassa varmasti yhtä monta kertaa kuin toista vuodessa, viimeiset puol tuntia repeatil)





Siinä lienee kiteytettynä sydämenasiat; euroviisut ja lätkä. Jälkimmäistä en ole IKINÄ myöntänyt, mutta liikutun aina kun Leijonat jyrää/ei jyrää. Luojan kiitos; Meidän poika on tullut kotiin!!!

Ulkona on tämän postauksen kirjoittamisen aikana vaihtunut miljoona kertaa sää; superaurinko-pilviä-superaurinko-mustia pilviä-superaurinko-supermustat pilvet-vesisade-sumusade-SUPERAURINKO. Suomen kesä on lyhyt ja vähäluminen.

Ei kommentteja: