10. joulukuuta 2010

The Pikkarit (pikkujoulut)

Eilen viettettiin luokkamme pikkujouluja ja mulle juhlanaihetta lisäsi uuden mekon korkkaus vihdoinkin. Marraskuun alussa vinguin etten ole ikinä ollut yhdissäkään oikeissa pikkujouluissa ja onneksi luokkamme oli innokas selaiset järjestämään yhteispelillä.
Ilta oli ensimmäinen laatuaan luokkamme seurassa ja hieman sieltä taisi kuultaa läpi se toiminnallisuus, joka kuuluu koulutukseemme ;D Porukka luonnollisesti jakautui pienempiin ryhmiin, mutta välillä kasattii porukkaa kasaan tekemisen muodoissa. Illan ohjelmana kuului tanssimista, nauramista, henkevien puhumista, lappurivissä paikkojen vaihtamista, Kuutamolla-leikkiä (3 tarinaa joista 2 on totta ja yksi valhe, muut arvaa mikä on vale jne) ja joulupukin polvella istumista.

 
Vietettiin varsinaiset pikkujoulut kerhosaunalla ja sen oleskelutiloissa, mutta tottakai jatkettiin iltaa baarin puolellekin hieman kutistuneella porukalla. Ilta oli ihan mukava kun oltiin kerrankin koulun ulkopuolella luokkana. Kuvia mun kamerasta löytyy vain porukan selästä ja itsestäni 3 ilmeilykuvaa :D Toivottavasti saisin jotain vähän kokonaisempaakin kuvaa mekostani kameran kautta. Makkarankuori kun saattaa näyttää ihanalta kuvissa ;DD Siitä huolimatta rakkauteni mekkooni ei sammu! ;)


Tämä päivä piti olla pyhitetty mahdollisille pikkujoulu-oloille, mutta eilinen oli omalta osaltani melko laimea (fiiliksenä siis) ja nyt pitäisi keksiä jotain aktiviteettia. Ulkona näyttää aika kauhealta, jos suoraan sanoisin joten sinne en mielelläni ehkä astuisi. Toisaalta mikäs tuolla kävellessä kun laittaa kaksinverroin kaulahuiveja ja muuta rekvisiittaa. Naapurille lähden kahville illemmalla, mutta siihen mennessä voisi esim siivota, käppäillä kaupungilla tai jotain ihan muuta. Olenpa muuten tässä opiskelijan arjessa törmännyt mukavaan seikkaan, opiskelijat pitävät oikeasti yhtä. Tämä on kyllä vain minun kokemukseni asiasta, koska muutama kaveri on puhunut ettei heillä ole samanlaista yhteishenkeä. Meillä soitetaan nörttiinsinööri-pojille kun kännykkä/tietokone reistailee, vetäistään baarissa hihasta naapuria kyytiä kysyäkseen, soitetaan keskellä yötä naapurille/luokkakaverille että nyt itkuttaa tuu mun/tuun sun luo yöks :D

Nyt jatkuu pukeutuminen kun huomasin että minähän kalisen tässä ikkunan edessä.. khuul! C U bejbet!

Pssst. Mulla on ikävä kaikkia! Haluaisin kovasti viettää aikaa vanhojenjaruttuisten kavereiden kanssa.. joulujoulujoulu

Ei kommentteja: