22. joulukuuta 2010

Joulu tulla jolkuttelloo

Ajattelin: Vitsi mä voisin postailla jos viime ajoilta ois muitakin kuvia kuin sellaisia joissa näytän 1500 km (EDIT: kg!!, en mä pituutta kasva) mursulta. Ajattelin uudestaan ja päädyin toteamaan, että en ole minkäänmoinen mursu ja vaikka olisinkin se ei olisi mikään syy olla postaamatta. Tiedän "tuskani" johtuvan täysin kuvien asennosta, mutta olenhan nainen.. Ketun naiset!!!

Lauantaina vietettiin kaveripiirin pikkujouluja ja ylistän nämä juhlat yhdeksi vuoden parhaimmiksi. Olen himoinnut viiniä todella kauan, mutta mielestäni se jos jokin on seurajuoma joten juomisen on estänyt seuran puute. Koska Mauski on ihana (ja kohta ranskalainen), sai Ninnakin viimein vinkkua. En tiedä parempaa joulun alla kuin punaviiniglögi ja suklaa yhdessä <3 Tai jos ystävät saa lisättyä tuohon yhteenlaskuun niin voi namikka!


Lauantaina bailattiin, sunnuntaina laiskoteltiin ja maanantaina toivotettiin "sydämellisesti tervetulleeksi" ystävämme kuume. En antautunut lepäämään vaan hommasin loput joululahjat kuumehöyryissäni jotta saan jouluun asti levätä täysin. Tänään mennään jo voiton puolella, mitä nyt poikaystävän perhe (poikaystävä mukana lukien) ja meidän poppoo (mukaan lukien wnb-sisko Mauski) on samassa taudissa. Hirmu hyvä joulunodotus meininki! Joulusiivous? Leipomiset? Kaupassa käynti? Noo noo! Tai entä sitten se "Ihanaa joululomalla saa köllöttää kullan kainalossa aina iltasin", kun kaikki on surkees kunnos eikä pääse pedistä ylös? :D  Ei se mitään, jouluaattona joulukirkossa näkee. Voi vitjat!
Olen sohvan pohjalla kölliessäni miettinyt niitä kaikkia ihmisiä, jotka ovat jumissa maailmalla lentokenttien ollessa suljettuina. Täydet sympatiat ja suuret voimahalit ihan jokaiselle! Ei todellakaan ole oikein, että ihmiset eivät pääse kotiin jouluksi! Varsinkin kun tilanne olisi korjattavissa jos työvoimaa ja koneistoa lentokentillä lisättäisiin esimerkiksi lumenputsaamisessa (Hei, britannian- ja saksan herrat, se on sitä mitä me Suomessa hoidetaan kunnollisilla auroilla yms! Ymmärtääkö?)

Ihanaa joulun odotusta kaikille! 2 yötä jouluun on! :)

PS. Lupaan tehdä jotain radikaalia jos tämän postauksen mursu vertauksen jälkeen joku eksyy blogiimme hakusanalla "mursu"! Tuli vaan mieleen...

Ei kommentteja: