10. elokuuta 2012

Rakkaushuuli

Nyt on pakko esitellä uusi rakkaus huulituotteeni. Luin eräästä blogista huulituotteesta joka kosteuttaa, mutta sisältää kunnolla pigmenttiä. Kärsin ise hyvin kuivasta ihosta kaikkialta joten kuivat huulipunat eivät minulle sovi kun huulet alkavat näyttämään puolentunnin jälkeen karsealta. Tämän ihanan huulivoidepuna-hässäkän levittämisen jälkeen huulet näyttävät syötävän hyvältä!



Kuvista ei ihan saa selvää värin totuutta, mutta siis sävy on hieman puolukkapuuroa tummempi. Pysyvyys on mielestäni hyvä verrattuna tuotteen keveyteen. Olen aika sotkuliisa, joten saan useat punat poskille melkoisen nopeasti, mutta tämä väri on pysynyt upeasti siellä missä kuuluukin.



BONUSKUVA! Päätin vuosi sitten etten enää laita blogiin mitään pusutus- tai vähääkään herutuskuvan kaltaisia otoksia, mutta nyt rikoin periaatettani. Pitääähän nyt huulipunaa esitellessä olla pusukuva! :D Omaksi pelastuksekseni (etten tämän postauksen jälkeen törmää irc-galleriassa jälleen omaan pärstääni eri nimellä) liitin oman bloginimeni kuviin. Itselläni siis on irc-galleriassa edelleen tunnukset, mutta eri nimellä kuin blogimaailmassa. Olen itse asiassa tosissani harkinnut aloittavani tämän signeeraustavan yleistämisen. En haluaisi enää koskaan törmätä omiin kuviini muutoin kuin itseni tai ystävieni lisäämäänä..

Mutta siis; huulituote nam!

Ei kommentteja: