23. helmikuuta 2012

Rankka viikko


Joskus mietin voiko väsymykseen kuolla... Ei sillä et haluaisin! Väsyttää vaan niiiiin kovin ettei päässä enää edes liiku mitään ja tuntuu ettei tästä enää mihinkään muututa. Mietin myös voiko tämän ikäiselle tulla viikon "krapula" kun ikää on jo enempi kuin se maaginen 18. Jos tämä väsymys on edelleen johtuvaa lauantain juhlinnasta, välttelen tästä lähin kaikkia yliopiston pippaloita. Ei siinä, muutenkaan en ihan heti lähtisi! Yliopistobileet on omaa luokkaansa, ainakin jos "osaa" tai on altis vaikutteille.
Melkein pistää itkettämään kun miettii tulevaa viikkoa. Tällä viikolla menty 8-15 työaikataululla, ensi viikolla 8-16 plus tunnin matkat yhteen suuntaan (=7-17). Yes sir!!!! Turhaahan mä tässä nyt kriiseilen kun kahta kauheempi väsymys lienee viikon päästä :D

Hohhoi! Ikä painaa harteilla liikaa, en mä tähän nyt muuta selitystä keksi! Toivottavasti TE voitte paljon paremmin! <3 :)

PS. The Rasmus on iki-ihanien teinivuosieni angstinen lemppari! Osasin kaikki sanat ulkoa ja yläasteaikaiset vihot olikin reunoilta koristeltu noilla biisinsanoilla. Nyt olen  taantunut kaksi askelta kohti teinivuosia, kuuntelen repeatilla Rasmusta (johtunee siitä turvallisuuden tunteesta kun väsyneenä on aika turvatonolo) ja värjäsin hiukseni takaisin mustiksi. Rock rock ja angst angst! ;)

Ei kommentteja: