9. helmikuuta 2012

Kuulumiset ja Eläin-Ninna

Joskus mietin, että kuinka tämä elämä kulkeekaan niin omalla painollansa ilman suurempia ponnisteluja. Sairastan kaikki eteen sattuvat taudit, yleensä ne "vaikeammat" kuin perus flunssat. Viimeisen vuoden aikana olen kärsinyt mm. munuaisaltaantulehduksesta, keuhkoputken pitkittyneestä tulehduksesta ja mononukleoosista (aka pusutauti). Onnistun hommaamaan itselleni herpeksen vanhan huulirasvan käytöllä kun olen aiemmin saanut kyseisen bakteerin elimistöstä pois lääkkeillä. Silti tuntuu ettei maa murene alla. Olen kai oppinut aikuismaista suhtautumista. 



Nyt on ollut hieman hiljaisempi kausi täällä blogin puolella. Elämässäni ei! Joulun jälkeen olen käyttänyt suurimman osan ajastani suunnitellen elämää vuoden päähän. Olen koittanut miettiä sopivia ratkaisuja tässä vaiheessa jo ajatellen tammikuuta 2013. Opiskelujeni loppu alkaa häämöttää kun ajattelee vuotta eteenpäin ja jo tässä vaiheessa mietinnän alla on opinnäytetyöaihe. Ideasta aiheeksi ja aiheesta edelleen suunnitelmaksi, haaveena mahdollisimman tiukka aikataulu. Nyt kuitenkin edessä jälleen yksi harjoittelu ja tällä (ensimmäistä) kertaa aion suorittaa sen nykyisessä kotikaupungissani Lappeenrannassa (maltoin vihdoin syksyllä vaihtaa kirjani tänne). Nyt mahdollisimman monet harjoittelut täällä pois alta kun vuoden päästä näillä näkymin vaihtuu tytön kotikaupungiksi se aito ja alkuperäinen Kouvostoliitto! ;) "Ikinä en Kouvolaan palaa!"-mielipide muuttuu kummasti kun The Rakkaus vetää puoleensa. Nyt sitä ennen kokeilen saisinko oman kämppäni pois jaloista ja vaihtaa halvempaan (&tuhat kertaa hauskempaan) vaihtoehtoon.


Takaisin blogimaailmaan ei voi minun persoonalla palata upealla päivän asu-kuvalla tai millään muulla blogeihin hyvin sopivalla. Kai nyt kaikki tietää, että ulkona on vähä kyl(y)mä!? Voitte siis kuvitella hyvin pikku Ninnan taapertamassa kaksi kaulahuivi kaulassa ja toppatakki saumojaan myöten täytettynä villavaatteilla bussille! Kyllä siinä nähtävää on, mutta se kuka sen ikuistaa onkin sitten eri juttu ;)


Nyt loppuun on pakko tunnustaa, että tälle yht'äkkiselle innostukselle bloggailla on syykin. Huomenna klo 9:00 alkaa psykiatrian tentti ja lukemisenihan on ollut erittäin ahkeraa. Olen vähän niin kuin saikulla, joten aikaa lukemiseen toki olisi. 
Ainoa probleema on, että tänään: 
1. piti hoidella noita kämppäasioita 
2. syödäki pitäs ja pitsaa tekee mieli (se on tehtävä itse!)
3. "ai nyt tulikin huoltomies korjaamaan kaapinovea?"
4. sovin lähteväni tuulettumaan kauniiseen talvisäähän ystäväisen kanssa
5. apteekissa on käytävä, ja suutarilla, ja hei ihana toi Saimaalle tehty jäärata
6. teeaika ja suklaata kaveriks
7. vitsin hyviä biisejä tullut!
8. nyt mä päivitän blogin!

Pitäsköhän nyt oikeasti pompata toho sängylle lukemaan? Tässä työpöydällä en kuitenkaan lue kun en osaa sammuttaa tietokonettani kotona ollessani :D Hei, hirveen tylsää joku tenttilukeminen!!! 

3 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

tuo jukka pojan biisi on niin hyvä :) miten onkin muuten aina niin, että kun pitäisi lukea kokeisiin, keksii sitä kaikkea muuta muka tärkeämpää tekemistä ettei vahingossakaan tarvitsisi lukea :D nimimerkillä jenni, joka lähtee lenkille tai rupeaa tekemään suursiivousta, kun pitäisi kokeisiin lukea..

muuten, blogissani on käynnissä ihana koruarvonta! käyhän turkkaamassa ja osallistu toki halutessasi myös mukaan arvontaan! :-) arvontaan voi osallistua sunnuntai-iltaan asti.

Saariston kasvatti kirjoitti...

Onneksi välillä sairastuu, niin löytää näin ihania blogeja :) Sun sairaushistoriassa pikku flunssanpoikanen ei onneksi tunnu miltään. ;) Ja niin, sama juttu täälläkin. Tenttiin piti lukea, mutta päätin siirtää sen suosiolla tuonnemmaksi. Nyt pitää pohtia miten saisi kämpässä leijailleen palaneen käryn pois, ennen kuin mies tulee kotiin. Poppareitten polttaminen pohjaan EI ollut viisasta! :)

Taidan jatkaa bloginne lukemista...

Ninna kirjoitti...

Ihanaa, kiitos kauheasti tytöt ihanista kommenteistanne! :)

Todellakin mä yhdyn tohon tapaan että todellinen siivous-/lenkki-/mikä vain inspis iskee AINA kun tentti lähenee ;) Koti on super siisti ja ulkonakin on käyty enemmänkin kuin aikoihin, mut mikä tentti ;)