26. helmikuuta 2013

Kevään odottelua?

Heipsistä! Tänään harjoittelusta tullessani kynnykselläni makasi söpö pikkuinen musta pussi, jossa luki Nelly.com. Innostuin hieman toppikamppiksesta tilamaan kevättä ja kesää ajatellen yläosia. Aivan kuin ei muutenkin olisi vaatteita, joita vielä pitäisi muuton edestä harventaa. Toppini ovat kuitenkin kokeneet kovan kohtalon ja jokaikisen helmassa möllöttelee useampi sormen mentävä (ja sehän se syy olikin..) reikä. Toisin sanoen, olen kuluttanut vakkaritoppini loppuun ja uusille oli tarvetta. Tarpeellisen lisäksi tilasin yhden keväisin ihanuuden, mutta nyt tarvitsen teidän jelppiä. Alla kuvat paidasta, jonka pohjaväriä vierastan, lähtökohtaisesti, tässä näyttää ihan kivalle. Mitä mieltä?


Materiaali ihanan kevyttä ja malli edestä lyhyt, takaa pitkä (ylemmässä kuvassa näkyy takahelma jalkojeni välistä). Joku tuossa viehättää, mutta silti epäilen ihan pikkasen. Ajattelin vielä näyttää poikaystävälle kyseisen rievun, mutta pelkään hänen sanovan jyrkän ein vain koska hän pelkää muuttaa samaan kämppään minun vaatteiden kanssa ;)
Meillä on muutenkin "parisuhdekriisinpoikasta" kun J tahtoo maalata valkoiseksi kämppämme eteisen sekä keittiön seinät. Minun vastalauseeni oli: On olemassa niiiiin paljon eri sävyisiä valkoisia, että eihän kukaan enää nykyään maalaa seiniään maalarinvalkoisella! Vastalauseeni vesittyi juuri äsken kun Pientä pintaremonttia-ohjelmassa maalattiin koko asunnon seinät valkoisiksi. Hetihän mulla ränkytti puhelin, "No niin no niin! Eikö muka kukaan maalaa seiniään valkoisiksi?".... Okei meidän eteisessä tulee olemaan valkoiset seinät, ihan miten vaan!
Vuokrasopimus on siis allekirjoitettu ja yhteinen asumisemme on virallista, vaikkakin asuntoon muuttaminen tapahtuu vasta kuukauden päästä. Tämä tyttö konkreettisesti muuttaa joskus, saa nähdä milloin kun koulukin on vielä täällä. Aika näyttää!


keittiössä tunnelmassa mukana Ingen görare = Jayjay, pääasiallisena vieraana kuitenkin AURINKO 

Tänään ja eilen paistoi aurinko täydellisen keväisesti! Fiilikseni nousi huomattavasti auringon näyttäytyessä pilvien takaa. Huomaan, että silmäluomiani yrittää painaa pienoinen kevätväsymys. Harjoittelun rankkuuden vuoksi väsymys ei joka päivä ole vain pientä. Siksi olenkin nauttinut viime aikoina päiväunien ihanuudesta! Pakko tunnustaa, että päikkäreistä huolimatta en ole tehnyt tänään mitään järkevää.. Äh!
Huomenna edessä jännittävä etappi hajoittelussani, pääsen tekemään loppumittaukset yläraajapotilaalle. Jännittää!


Pitkästä aikaa paukautan esille asukuvaa! Nyt kun viikot menevät sairaalan vihreässä paperipuvussa eikä hirveämmin saa tuoksua eikä oikeastaan edes erottua, on tullut perjantaisin repäistyä koko viikon edestä meikkauksessa sekä pukeutumisessa. Joka perjantai olen viettänyt harkkapäivän jälkeen tunnin itseäni laitellen! Pakko sanoa, että tuntuu pitun hyvältä laittaa hieman enemmän meikkiä nassuun ja pukeutua kivasti! Tuntuu, että ilme piristyy huomattavasti kun hieman enemmän laittaa luomiväriä, poskipunaa ja huulipunaa. Ihanaa! Poikaystävänihän ei ymmärrä miksi huulia pitää maalata. Saan lähes joka kerta häneltä huomautusta, että miksi taas on ihmeellisen väriset huulet. Nyt kuitenkin mopo on karannut käsistä, enkä vapaa-ajallani harrasta lainkaan värittömiä huulituotteita. Harkassa sudin huuliini väritöntä huulirasvaa, mutta heti kotiin päästyä vaihtuu taskuun pinkkihilehuulirasva.


En tiedä mitä ajatella kevään tulosta. Ainahan sitä odottaa innolla, mutta itselläni intoa lannistaa siitepölyn pelko. Olen todella allerginen lähes kaikelle siitepölylle. En itseasiassa edes tiedä, mitkä ne pahimmat ovat kun tuntuu, että olen koko kevään ja alkukesän täysin tukossa. Kuitenkin kaipaan jo korkokenkäkelejä! Olen talven aikana ollut todella laiska käyttämään korkkareita, koska niiden kantaan jää niin inhottavasti lunta  ja olen alta aikayksikön sisälle mennessäni pehvallaan. Kuitenkin välillä heittäydyn hurjaksi ja laitan kauppaan kopisevat kenkulit. Toissaviikonloppuna sain muistuksen kuinka ilkeälle päkijät tuntuvatkaan koko päivän korkkarikävelyn jälkeen! :D Kesällä se päkijäkipu on täyttä arkipäivää! 

Loppukevennykseksi täydellinen repeämiskuva minusta.. En ymmärrä miten suuhuni mahtuu noin paljon hampaita tai kuinka suuni voi olla noin suuri! :DD


Alkaa vallan naurattamaan katsoessa tuota kuvaa! :D
Ihanaa viikon jatkoa kaikille höppänöille!

Ei kommentteja: