7. lokakuuta 2012

Tuparilauantain

Moikkelis moi!

Mun pitäs yllättäen taas tehä kaikkee muuta kuin vääntää postausta. Voin rehellisesti sanoa, että nyt ei kiinnosta noi kouluhommat! Vietettiin tänä viikonloppuna etukäteen vuosipäiväämme poikaystäväni kanssa. Tuntuu vallan hurjalta, että tässä on eletty viikonloppusuhdetta noin 3 vuotta. Ehdimmehän asua saman kaupungin sisällä vajaan vuoden ennen kuin opiskelijaelämä alkoi. Tänä vuonna pidimme rahapussin nyörit tiukalla ja päätimmekin keskittyä vain toisiimme ja omatekemäämme ruokaan. Vietettiin siis koko viikonloppu kahden kesken syöden ja leffoja katsellen. Nyt kuitenkin alkaisi arki jälleen..


Palataan nyt kuitenkin legendaariseen, muistorikkaaseen toissa viikonloppuun! Tuolloin juhlittiin Ipaliinin ja Jartsukan tupareita. Meininki oli ehkäpä himpan liian kovaa, mutta muistojahan nuo villit illat vain tuottaa ;) Pirun hauskaa oli eikä kukaan tehnyt mitään laitonta, se on pääasia ;) Oli ihanaa kun oma poikasenikin pääsi paikalle pitämään kansanne hubahubaa! Tanssia, laulua, hyvää syömistä/juomista ja mikä tärkeintä mahtavaa seuraa, mitä muuta kunnon lauantai-ilta edes vaatii?
Päälleni puin aivan liian lyhyen mekon ja kiiltäväpintaiset legginssit piilottamaan peppua. Rusettinahkapanta piti etutukan poissa edestä ja koruiksi heitin vain yksinkertaiset Swarovskin nappikorvikset ja Guessin ranneketjun. Piilarini jäivät vanhemmilleni joten oli pakko pitää yhtenä asusteena myös nörttirillit.


Yllä olevasta kuvasta en tahtonut kokonaan sensuroida seuralaistani, koska tykkään niin kovin tuosta viime jouluna J:lle ostamastani neuleesta. Harmi kun poika ei sitä käytä kovinkaan usein. Taitaa olla "se siistimpi", ainakin olevinaan. Voi että kuinka osaa alkaa hymyilyttämään kun katsoo noita kuvia. Kaikki näyttävät niin iloisilta!




Tuolla samalla ilolla kohti pelottavaa harkkaviikkoa! Kääksis!

Ei kommentteja: