10. syyskuuta 2012

Taasko sitä mennään?

Syksyä pukkaa, niin koulun kuin säänki puolesta. Kummasti tää syksy tuntuu. Koulu aiheuttaa stressiä ja kynsien puremista, sää jäätymiskuolemaa. Vietän omaa etäpäivää, eli skippasin päivän koulun edistyäkseni kouluhommissa. Kaksi sivua tekstiä saatu aikaiseksi klo 10-13 välillä plus sata miljoonaa keskustelua fb:ssa kavereiden kanssa. Ei taida luistaa, mutta laitetaa luistamaan!

Ajattelin nyt kuitenkin tulla heittämään muutaman viikon takaisen Kouvola-asun tänne. Viihdyin ihanasti uusissa kledjuissani. Ihanasti pönötän taas niin selkä kaarella ja maha ulkona että näyttää kuin olisin raskaana. Huono tapa röhnöttää huonossa asennossa, en ole paksuna :D 


Noista röhnötyskuvista voikin sitten siirtyä otsikkoon.; taasko sitä mennää? Miltäs näyttää?


Kaikki jotka mut tuntee, tietää etten pysy suklaasta erossa. Tää on ainoa vaihtoehto millä saan vähän tarkkailtua itteäni ja harkittua joka ikistä suupalaa kahteen kertaan. Taisi iske syysmasis tälle leväperälle! Lisätäänpä liikuntaa ja vähennetääpä ylimääräisiä välipaloja. Saa nähdä mihin tässä tullaan! :D Saa antaa mulle vinkkei mitä voi laiska ihminen tehdä oman hyvinvoinnin edistämiseksi! ;)

Ei kommentteja: