9. toukokuuta 2012

Höppänää

Moikka! Täällä suunnalla on ollut melkoisen kiireinen ja hässäkän täytteinen huhtikuu sekä alkanut toukokuu. Työ- sekä koulurintamalla on myllertänyt ja tunteita on ollut hieman liikaakin esillä. Rankkaahan tämä opiskelu on, ehkä sen tiesi jo ennen kuin aloitti.
Muutin huhtikuun alussa ja tuparit vietimme tottakai rakkaan kämpikseni kanssa. Uskokaa tai älkää, mutta yhteiselomme on sujunut vallan mallikkaasti ilman ongelmia. Minä laiskana tottakai olen kaikkeen tyytyväinen, mutta kämppiskään ei ole tainut kertaakaan minuun suuremmin hermostua (vielä) ;)



Vappu on juhlittu, mutta synttäreideni vietto siirtyi hamaan tulevaisuuteen niin kuin edeltävinäkin vuosina. Kun asuu toisella paikkakunnalla kuin edellisen kotikaupungin kaverit, on todella vaikea juhlia mitään.

Tahdoin tulla kertomaan teille olevani elossa ja onnellinen. Elämä rullailee painollaan kahvin voimalla!
Taisin tänään löytää uudestaan kadottamani kahviaddiktion kun keittelimme päiväkahvit Elle-lehden mukana tulleesta Juhla Mokan tumma paahdosta. Aivan järjettömän hyvää ja oikea nautinto!
Kahviaddiktionihan huipentui vajaa 2 vuotta sitten muutettuani Lappeenrantaan. Join kotona yksin kokonaisen paketillisen kahvia viikossa plus koulun (vähintään) 3 taukokahvia. Tämän överikäytön jälkeen yhtäkkiä kahvi alkoi tökkiä ja pahasti. Nykyisin ei ole mennyt alas kuin keskimäärin 2 kupillista per päivä. Tänään olenkin aiheuttanut itselleni mahahaava koko menneen vuoden ajalta. Kahvia kahvia kahvia! Ja kaverit nauraa kun juttua riittää niin ettei suunikaan pysy mukana :D


(^ Rakastan hyvin paljon tuota elokuvaa ja jaksan itkeä sitä katsoessa kerta kerran jälkeen. Myös videon aikana purskahdan itkuun jos keskityn "liikaa"... :D)

Täällä siis kaikki täysin ennallaan. Kaipaan Kouvolaan sillä sairaalla rakastavalla tavalla. Eräs ennustajaeukko kertoi eräälle sukulaiselleni vuosi sitten, "Nina ja hänen miehensä ovat molemmat yltiörakastuneita.", ja tämä lienee täysin sama tilanne edelleen. 3 vuotta etäsuhdetta takana ja edessä oleva aika lähenee loppuaan. Arvatkaan vaan odotanko! Odotan niinkin paljon että taidan välillä unohtaa opiskella jotta pääsisin tavoitteeseeni ;DD Palauttakaa taivaisiin karannut vaaleanpunainen neito maanpinnalle! Kih! ;)

Nyt taidan aloittaa arvioimaan itseäni englanniksi! Yippii!

2 kommenttia:

jennahola kirjoitti...

Voikun tämä postaus oli kiva lukea :) Tästä oikein huokuu tuo sun onnellisuus ja rakkaus. Muistakaas jatkaa samaan malliin ;)

Ninna kirjoitti...

Ihanaa et osaan tuoda sen tekstin läpikin! :) Ja muistetaan jatkaa samaan malliiin (jos vaan toi perkaleen lätkä loppuis joskus..)! ;)

Kiitos paljon iloisesta kommentista! :)