12. kesäkuuta 2011

Viikonloppu Ninnan tapaan

Kesä on vienyt minutkin mukanaan. Kesätyöt rullailee, koko ajan vaan paremmin. Olen itselleni uudessa paikassa töissä, mutta työ jokseenkin on tutunlaista. Olen potenut tällä viikolla saikkua, tehnyt 2 pv töitä ja viettänyt vapaita 3 pv, eli 2/7 pv mennyt töissä :DD Tällä hetkellä on kuitenkin todella uupunut, koska viikonloppu on ollut hommailua täynnä. Tuntuu, että on ollu koko viikonlopun kiire johonkin suuntaan ja jäin kaipaamaan lisää lösöilyä.

Perjantain grillailujen ja kotosalla hengailujen jälkeen päätimme poikaystäväni kanssa lähteä lauantai aamuna Porvooseen. Idea oli hyvä, mutta sää aivan karmaisevan kuuma autoiluun :D En ole maailman lempein ollessani väsynyt, kuumissani tai muuten vain tyytymätön joten voi poikaystävä raukkaa ;D Porvoo oli jälleen yhtä kaunis kuin aiemmilla kerroilla ja limut terassilla maistuivat todella herkuilta.


Herkkänä auringolle päädyin lähes heti Porvooseen saavuttuamme ostamaan hellekotsan pääni suojaksi. Sen oston jälkeen en ole meinannut raaskia ottaa kotsaa päästäni pois. Mitä ihanin viilennys ja suoja <3 Kotsa on valmistettu paperinarusta ja sen lieri on takaa pienempi kuin edestä joten pystyn nojaamaan selkänojaan päällänikin. Rakastan ostostani paljon!


Iltapäivällä palasimme tulikuumassa autossamme (olisi edes ollut kuvanlainen söpöläinen..) takaisin kotio ja pistimme grillin pikaisesti tulille. Päivän menuu koostui uusista perunoista, naudan grillipihveistä ja grillatuista tomaateista. Kyllä maistui rankan hellepäivän jälkeen! Joku pieni kuskityttö alkoi nuokkumaan jo ruokapöydässä ja saikin käskyn mennä heti päikkäreille. Päikkäreiden jälkeen kasasimme pienimuotoiset pussikaljat mukaamme ja lähdimme vaellukselle :D


Viikonloppuni huipeintui tänään mökkivierailuun. Ajelimme jo aikaisin aamulla mökille ja nautiskelimme viimeisistä lämmöistä ennen ukkosta ja sadetta. Päivällä mittari näytti +30-->, nyt alle +20 celsiusta. Itse pysyttelin tänään melko varjossa, koska en kestänyt yhtään sitä järjetöntä kuumuutta mikä auringossa ilman tuulta oli. Kuitenkin nyt on taas "lomailtu" hetkeksi ja huomenna starttaa 6 päivän työputki. Ei hirmuisesti houkuttele, mutta rahaahan se lupailee ;)

Ei kommentteja: