27. kesäkuuta 2011

"Hyvää jussia! Suorittakaa velvollisuutenne!"

Luvassa huonoa suomenkieltä ja todella huonoja kuvia, tervetuloa ;)
Ninnan kiva jussi sisälsi:
* aloitus: tyttöjen ilta torstaina
* viiniä
* pyöräilyä mukavassa juhannusaatossa
* laittomien kokkojen ja varsinkin palomiesten sammutustöiden katselua (olimme ne viattomat ohikulkijat jotka saivat syyt niskoilleen palomiesten tulosta)
* kännisten 50-vuotiaiden pakoilua (opetus; Älä eksy paikalliseen pubiin jussina!)
* yögrillailua
* alkometrin kanssa leikkiminen oli lempi askar :D
* lopetus: launtaina mökille nauttimaan vesisateen viimeisistä pisaroista ja ottamaan kiinni ensimmäiset auringonsäteet sateen jälkeen


Tyttöjen kanssa aloitimme juhannuksen vieton pitkästä aikaa vietetyllä tyttöjen illalla. Töiden jälkeen ajelin juhannusruuhkissa Prisman kautta kotiin vaihtamaan kuteet ja äkkiä illanviettopaikalle. Tarjolla oli järjetön määrä herkkuja. Nautiskelimme mm. pitsoista, mokkapaloista, pullista ja sipseistä. Ruoka ei todellakaan loppunut kesken vaikka söimme sitä tauotta ;DD Yön pubiseikkailut vaihtuivat mutkien kautta autoajeluksi ja lopulta yösyömiseksi (oltuamme ajelun eli n. puolentoista tunnin ajan syömättä xD). Nukkumaan rauhoituimme emännän kanssa vasta neljän aikaan ja itselläni oli ennen puoltapäivää lähtö poikaystävän luo. Unisena ja poikaystävän sanoin kalpeana lähdin hakemana poikaa päiväunikaveriksi vanhempieni grillauksia odotellessa.


Vietimme perjantain "kylällä" pyöräillen ja lähinnä vain tsillaillen. Käväisimme "paikallisessa" kuuntelemassa juhannusfiiliksisien vanhuksien römyämistä. Yöllä jäätävässä ilmassa poljimme majapaikkaamme ja laitoimme grilliin tulet. Kyllä maistui makkara hyvältä kun pyöräilyn jäljiltä olimme aivan kohmeisia.
Lauantaina herättyämme aloimme pakkaamaan roiniamme kasaan tarkoituksena körrätä itsemme poikaystäväni vanhempien mökille. Sain jo perjantaina ohjeet pojalta kuinka minun tulee ottaa super löysästi mökillä ja niinhän sitä oloasuissa mentiinkin.


Siirsimme lauantain järvelle suuntaamiset sunnuntaille sateen vuoksi joten lauantai meni lähinnä vain torkkuessa ja ihmetellessä. Ilma suosi meitä emmekä joutuneet paljoakaan "kärsimään" sateesta. Mökillä olo on kyllä leppoisaa! Sunnuntaina käväsimme järvellä ja söimme masumme super täyteen ennen kotiin lähtöä.

Juhannus oli kaiken kaikkiaan ihana eikä arkeen palaaminen edes tuntunut tuskalta kun vapaat oli vietetty leppoisasti. Nyt luvassa työviikko ja perjantaina hyppäämme höppänäni kanssa autoon jälleen. Lähdemme Savvoon tutkimaan muailmaa

Terveisin:"Lifestylebloggaaja" jonka viikon postaus sisältää villasukat, lifestyle sekin

Ei kommentteja: