7. helmikuuta 2011

Oikea tyttö

Perjantaina päätettiin kahden kultaisen ihmisen kanssa lähteä katselemaan Kouvolan yöelämää. Itse en ollut käynyt Kouvolassa baareja vilkuilemassa sitten syksyn ja silloinkin olin autolla normi kaupunkivaatteissa. Minulla on kauan ollut polttava halu laittautua oikein kunnolla ja pukea päälle "Ninamaiset" vaatteet, joten perjantaina lähdettiin liikkelle nahkahameella, korsettitopilla ja tappokorkkareilla (millonkahan min kullat pääsis kuvattavaksi asti?)


Pompin vanhempien luona aivan innoissani kun kerrankin peilikuva oli sellainen kuin itse tahdoin. Olin tyytyväinen itseeni oikein kunnolla. Minun oli tarkoitus lähteä itse autolla kaverin kanssa, mutaa poikaystäväni tahtoi mukaan ja tarjoutui ajelemaan. Oli todella todella mukava ilta, koska emme odottaneet yhtään mitään ja lähdimme heti kun alkoi kyllästyttämään. Muutamat ehdittiin nautiskella kaverin kanssa kunnes saimme tarpeeksemme 18-vuotiaiden Taivaasta.


Viikonloppu on ohi ja nenä on suunnattu kohti suhteellisen rankkaa kouluviikkoa. Viikonloppu loppui niin ihanasti ettei päivän hermojen menetyksestä ole enää tietoakaan. Ajelin luokkakaverille suklaajuustokakku-kahveille ja mussutin puolikkaan kakun (hupsis!!!). Kylässä oli ihana olla kun vielä jaloissa pyöri pieni Nappi-koiruliini, söpömpää en ole taas hetkeen nähnyt.
Tästä lähtee uusi viikko hyvillä mielin.

Ei kommentteja: