19. helmikuuta 2011

juu tiedän tiedän

juuu viime postauksesta on aikaa... onneksi tuo ninna on pitänyt tämän vielä pystyssä.! :)
On ollut viime viikot aikalailla täyteen buukattuja ja kameraan en ollut koskenutkaan moneen viikkoon, huonojen ilmojen takia tai muutenkin ollut tuo kiinnostus pukeutumiseen ollut aika vähäistä. Voisko noi pakkaset loppua ja tulla sopivat ilmat, että voisi pukea muutakin kuin löysimmät farkut pitkiksillä ja paksuihuppari ja pipo... voi huoh...

koko viimeviikkon meni anoppilassa potilasta  hoivaten.. R on nimittäin käsipuoli ja tarvii apua joissakin asioissa. Ja yön on mennyt kun saa vähän väliä herätä ja tarkistaa ettei toinen vain ole pahassa asennossa eikä häneen satu. No nyt kuitenkin helpotus tulossa kun R pääsee tiistaina leikkaukseen ja sit alkaa parantuminen.

Eniten mietityttää onko hän terve meijän vuosipäivänä tai minun synttäreillä (19.3) kun se on siinä ja siinä. Noh jos synttäribailut joudutaan perumaan niin sitten ehkä lähetään johonkin kahestaan viikonlopuksi. Ja se on kyllä houkutteliskin. Kerrankin synttärit rauhallisessa meiningissä ja oman kullan kanssa. <3 Noh muutaman viikonpäästä ollaan sitten viisaampia.:)

Nyt voisin kyllä ottaa itseäni niskasta kiinni ja tulla postailemaan hieman useammin! :D Loppuun vielä tämän päivän työasua jossa uus paita ginasta. Aikas kiva tuommoinen "viitta"




Nyt putous lets go!

Ei kommentteja: