23. huhtikuuta 2013

Minä ainakin Tahdon!

Tahdon antaa julkisen kannatukseni Tahdon 2013 -kansalaisaloitteelle! Myös minä olen allekirjoittanut jo viikkoja takaperin tuon kansalaisaloitteen. Koen koko asiasta vouhkaamisen täysin turhaksi! En minä ainakaan ole valinnut kehen rakastun tai olenko hetero- homo-, bi- taikka aseksuaali. Minun pieneen suvaitsevaan päähäni ei mahdu ajatus siitä, että jokin avioliitto olisi joltakin muulta pois.
Menettääkö heteroseksuaalinen jotakin jos homoseksuaalinen menee naimisiin?
Ei voida vedota mihinkään elämän vaiheeseen, "Meijän Mikolla nyt vaan on tommonen vaihe, se etsii itseään, ei se homo ole!". Ihan samalla tavalla voitaisiin sanoa heteroliitosta, koko elämä on täynnä vaiheita ja identiteettikriisejä. Ihmiset voivat mennä, ja menevätkin naimisiin niin monin väärin perustein. Etsitään itseä, pönkitetään omaa egoa, lapsen vuoksi, "kun on pakko" ja lista voisi vain jatkua!

(Osallistuin 30. tammikuuta Nuorten seksuaaisuus-seminaariin Lappeenrannassa. Tilaisuus oli kohdennettu lasten ja nuorten kanssa työskenteleville ammattilaisille sekä meille alan opiskeljoille. Tilaisuus oli hyvin silmiä avaava ja harmittelinkin jälkikäteen ettei luokaltamme ollut muita osallistujia! Tekisi hyvää ihan kaikille sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille!)
Mikä mehiläisen pistää surraamaan

mikä kukasta kukkaan kuljettaa
kuka yksin nyt tahtoisi ollakaan
antaa kaikkien kukkien kukkia vaanKyse on tasa-arvosta! Jos heterot saavat mennä naimisiin Vegasissa kännissä tai tehdä muita typeriä päätöksiä, niin miksi kaksi toisiaan rakastavaa ja vakiintunutta ihmistä ei saisi mennä naimisiin. Minä ainakin haaveilen häistä sekä avioliiton solmimisesta! Tahdon vannoa olevani puolisolleni läsnä myötä- sekä vastamäessä ja rakastaa ehdoitta! 
Miksi haaveeni kariutuisi jos huomaisinkin rakastavani naista? Miksi en voisi tällöin perustaa perhettä normaalisti? Miksi olisin vain rekisteröidyssä parisuhteessa? Ainoa syy on laki ja se tuntuu täysin hullulle! Suomi on jäänyt jälkeen. Rekisteröity parisuhde terminäkin kuulostaa aivan järjettömän typerälle! Parisuhde on rekisterissä? Vanhanaikaista tai ei, avioliitto on se piste iin päälle. En tietenkään sano, että se on sitä kaikille mutta omasta puolesta tämän sanon!"Järjestys on maailmassa rikkomaton,
Kaikelle on lokero, pienen pieni komero
Hiljainen ja näkymätön laki se on,
Kuka sua saa tulla lähelle ja koskettaa

Tänä yönä lokeroita sekoitetaan,
Rakkaus on rajaton, vilpitön ja viaton
Päästä sinun suojakuori hajoamaan,
Ole vapaa, ole vapaa

Rakkaus on (Rakkaus on)
Ikiaikainen ja suunnaton,
Se on rajoittamaton, täysin viaton,
Vaikka miten se kahlitaan
Rakkaus on (Rakkaus on)
Vastasyntynyt ja suojaton,
Se on rajoittamaton, täysin viaton,
Vaikka miten se tuomitaan

Kävi miten kävi sinä tiedät jo sen,
Kaikki eivät hyväksy, silti älä pysähdy
Sinulla on lupa olla onnellinen,
Sydämesi on vielä joku päivä peloton

Rakkaus on (Rakkaus on)
Ikiaikainen ja suunnaton,
Se on rajoittamaton, täysin viaton,
Vaikka miten se kahlitaan
Rakkaus on (Rakkaus on)
Vastasyntynyt ja suojaton,
Se on rajoittamaton, täysin viaton,
Vaikka miten se tuomitaan

Rohkeempaa...
Varmempaa...
Päivä päivältä
Helpompaa..."Nyt jos joku ei vielä ole tuota aloitetta allekirjoittanut niin nopeasti vaan toimimaan! Tähän aloitteeseen ei voi tulla liikaa allekirjoituksia! Tästä pääset allekirjoittamaan aloitteen! Tahdotko sinä?

Ei kommentteja: