4. heinäkuuta 2011

Omaa aikaa pliis

Hellurei! Täälläkin on nautittu kesästä, vaikka painankin itse töissä niska limassa ja kotiin päästyäni vingun sekä vängyn niin että rakkailla meinaa hermot mennä. Viikonloppu nautiskeltiin kesäpäivistä Savonmailla. Ajeltiin Perjantaina Mikkeliin ja lauantaina lähdimme Varkauden ja Leppävirran kautta ystävälleni Pieksämäen metsiin. Uimme ja juorusimme niin että mieli nousi korkeuksiin. Kesään minusta kuuluu autolla kruisailut Suomen sisällä sekä extemporee reissut sekä varsinkin reissuilla uimaan hyppäämiset minne-sattuu-jorpakkoon.


Painan rankkaa työtä 5 pv viikossa, joten hyvä jos edes kavereille jää pirteää aikaa. Olen onnellinen, että sain kesätöitä, mutta kyllä sitä monena päivänä miettii kuinka mukavampaa olisi olla työssä josta pitää. Itse palvelen asiakkaita, joka itsessään on minun alaani mutta suuntautuminen on hieman väärä :D Haluasin voida tehdä asiakaspalvelutyötä "asiakasta varten" eikä aivan järjettömällä kiireellä paniikinomaisesti. Joka päivä tuntuu olevan nuorallatanssia ja aivan järjetön suorirtus. Iltaisin olen lopen poikki ja äksyilen kaikille.

Tarvitsisin juuri nyt oikein kunnon tyttöjen iltaa/päivää johon kuuluisi hyvää musiikkia ja ruokaa sekä ehdottomasti tanssimista! Biiseinä toivoisin ainakin Jukka Pojan Silkkii, J- Lo:n I'm into you, Don Omarin ehdoton kesäbiisi ja Pitbulln Kaikki mulle heti ;) Niin paljon kuin Viikatteesta  pidänkin, ei ihan iske tuo miehekkeeni 24/7 Viikatteen kokoelmalevyn kuuntelu... Joskus tarvitsee lomaa. Tämä flikka harkitsee parhaillaan lähtöä perjantaina Lappeenrantaan, omaan kämppään ottamaan happea ;D

Ei kommentteja: