9. syyskuuta 2010

Saiko Fuksi?

Meillä oli eilen iloiset Fuksiaiset, eli SaikoFuksi? 2010-2011, en tiedä kuinka moni fuksi sai ;) Ainakin haalarimerkit sai kaikki!
Ja muutamat iloiset kulkijat saivat mukavat tuliaiset tälle päivälle, myös minä. En myönnä mitään muuta kuin että tänään olin tunnin koulussa, kahdesta kolmeen. Moni luokaltamme skippasi ekat tunnit. Olisin halunnut mennä kouluun, mutta aamulla en kyennyt nousemaan tai oikeastaan avaamaan silmiäni kun nukutti niin kauheesti. Joten tänään olen vaan istunut/makoillut vaikka on ollut koulupäivä :D Tänään jäätää joten pahoittelen hoonoa soomeani ;)


Eilinen oli varsin onnistunut päivä vaikka olinki hieman skeptinen kaikkea kohtaan. Aamu oltiin koulussa (tai no.. sen verran kun maltettiin) ja vasta puoliltapäivin vaihdettiin vapaalle. Alkukankeudesta ja jännityksestä selvittiin ruoan jälkeen klo 12 korkkaamalla sidukka luokkakaverin kanssa. Kahdelta lähdettiin vaeltamaan mun luota fuksiryhmämme kanssa Pusupuistoon treffaa muitakin.
Olimme neljän hengen ryhmällä Askartelutädit, joidenkin rastienpitäjien mielestä Askartelydaddyt, pikku virheelle jaksettiin nauraa riittävästi eilisen aikana. Kuultiin nimestämme/asuistamme muutenkin vähän kettuilua, muutamat arvuuttelivat olemmeko esim kotiäitejä. Tämä kuitattiin sanomalla "Joo siis nuorimmain venailee jo päivämaitoaan kotona et jos nyt hieman pistätte vauhtia niin päästäis imettää!".


Rastit eivät olleet lainkaan pahoja vaan ihan mukavia pikku tekemisiä. Ryhmämme huipputehtävät olivat palapelin kokoaminen sekä appelsiini haaroissa juoksu (jossa allekirjoittanut pyllähti pehvalleen). Itse olin kuulema tosi hyvä hampailla kaverin riisumisessa. Tuli kommenttia että tämä täti on harjoitellut ;)
Lisäpisteitähän toki koitettiin saada esimerkiksi ottamalla paidat pois, syömällä chiliä ja antamalla ruoskia hellästi itseämme. Toki jaoimme lisäpiste vinkumis yritykset tasapuolisesti ettei kaikkien tarvinnut nöyryyttää itseään samaa aikaa eikä pakotettu ketään mihinkään.


Päivä oli todella kuuma ja hiki valuikin pitkin selkää koko vaelluksen ajan. Omat meikkini sotkeentuivat jo ennen ekaa rastia, mutta eikö täteil usein olekin epäsiistit meikit ;) Sotkin naamaani punaiset huulet, turkoosia luomiväriä ja paaaaljon poskipunaa. Ennen baariin menoa oli tarkoitus siistiä itseäni, mutta se siinä kiireessä vähän jäi ja illan kuvasaldo on aivan järkyttävää materiaalia tämän vuoksi.


Kaikkien fuksiryhmien täytyi maalata itselleen lippu ja me teimme teemaamme sopien saksi-lipun tekstillä "Mikä TOI on?" (eli TOI= toimintaterapia). Lahjoimme rastienpitäjiä munalla jotta saisimme edes pari pistettä paikoissa joissa ei vaan osaa :D Kertokaa mulle miten piirretään Lady Gaga jos ei saa puhua yhtään?


Olin ensimmäistä kertaa elämässäni Lpr:n Giglingin Marlinissa eli GM:ssä. Oli hurjaa törmätä tuttuihin kun en ole tiennyt täällä asuvan tuttuja naamoja noinkin paljon. Meininki baarissa oli ehkä hieman liian rajua noin yleensäkin. Jos Kouvolassa on lihatiski niin tuolla koko paikka oli lihatiski nimimerkillä Liikaa vinkkauksia. Kaikista epämääräisistä ihmisistä huolimatta fiilis oli katossa ja ei harmita vaikka olenkin ollut koko päivän totaalisen kuollut. Nyt varmaan pitäisi käydä ajoissa nukkumaan että jaksaa huomenna tehdä Referaattia suomen kielen ja viestinnän tunneilla <3 love it! Hyi hemmetti!

Oli hassua olla pitkästä aikaa bilettämässä ilman Jayjaytä. Kesän aikana en tainnut kovin montaa kertaa käydä tyttöjen kanssa ulkona ja viime aikoina tullut ainoastaan poikasen kanssa käytyä tuulettumassa.

Päivä oli aivan mahtava, Ninna suosittelee Fuksiaisia! (siitäkin huolimatta että vielä tänään pari tuntia sitten manasin että fuksiaiset on helvetin keksintö kun mua niin väsyttää xDD ja äsken spontaanisti aloin itkee kun väsyttää ja on ikävä ;DD)

Ei kommentteja: